• Formule e Plote

    Rontamil ofron per bebet zgjidhjen me te mire te mundeshme kur ushqyerja me gji eshte e pamundur. Kerkoni gjithmone keshillen e mjekut.
  • Dashuri dhe Perkujdesje

    Perkujdesja me dashuri i jep bebes siguri dhe dashuri. Rontamil forcon imunitetin tek bebet.
  • Per Bebe te Lumtura

    Dashuri, siguri dhe nje diete e balancuar mundesojne zhvillim te shendetshem. Receta per bebe te lumtura.
Perberja & Specifikimet
Produkt i formuluar nga eksperte ne ushqyerjen e bebeve duke mundesuar vlerat me te mira ushqyese dhe perberesit me te avancuar qe natyra dhe shkenca mund te ofrojne.
Cilesi & Shije
Rontamil: nje product me cilesi te larte dhe me shije te shkelqyer per bebet.
Millie Answers Your Questions
Anything that can trouble you, worry you, anything that can facilitate you and your everyday life with your baby, in simple questions and answers

rontamil

……per te mundesuar tek te porsalindurit vlerat me te mira ushqyese duke perdorur perberesit me te avancuar natyrale te kombinuar me teknologjine moderne. Express Pharma me entuziazem prezanton gamen e formules se qumeshtit Rontamil. Dhe gjithashtu…fillon jeta.

Ushqyerja me gji

Ushqyerja me gji eshte me e mira per bebet. Megjithate ne rastet kur ushqyerja me gji per arsye te ndrushme eshte e pamundur ,Shoqata Europiane e Pediatrise rekomandon ushqyerjen me formula qe jane me afer qumeshtit te gjirit.